Germinátorok

DSC_5561
DSC_5568
DSC_5566
DSC_5562
germinator u toku rada 5
Multi FOP germinator 4m FB
germinator u toku rada 6
previous arrow
next arrow
DSC_5561
DSC_5568
DSC_5566
DSC_5562
germinator u toku rada 5
Multi FOP germinator 4m FB
germinator u toku rada 6
previous arrow
next arrow
Shadow
  • a 3-8 cm mélységű precíz vetéselőkészítés magasabb hozamot biztosít
  • jelentős energiamegtakarítás a könnyű konstrukciónak és a kis művelési mélységnek köszönhetően
  • talajkövető mechanizmus
  • a legjobb minőségű acél szerkezet garantálja a tartós használatot

GERMYNATTOR – finom vetéselőkészítés zöldségfélék és cukorrépa vetéséhez.
Elsősorban cukorrépa és zöldség vetés előtti előkészítésére használják. 3,2 m 4m; 5m; gm; 7m; 9m méretekben állítják elő. A vetés előtti talaj finom előkészítését számos munkatest biztosítja, és a GERMYNATTOR vetőgép akár 19 kapával van felszerelve méterenként. Ez biztosítja, hogy a földet a legkényelmesebb módon kell megművelni, és a vetéshez megfelelő talajszerkezet létrehozni.
A GERMYNATTOR mindegyik szakaszában két rácshenger található, a szakaszok előtt és mögött szinte teljesen merev egyenes lándzsás karikával, egy rugós deszkával és rugós “krimler” rotorokkal, amelyek a hátsó rácshenger mögött találhatók. A rácshengerek alapvető feladata a talaj őrlése és a vetőgép munkahelyzetben tartása egyidejűleg. Az elülső henger és a garat szakaszok közötti rugós hajvasaló feladata a talaj simítása és a darabok összetörése, míg a huzalrotorok szerepe a talaj megvédése és kiegyenlítése. Ez megfelelő és finom talajszerkezetet ér el az erős magcsírázás érdekében.
A GERMYNATTOR vetőgép lehetővé teszi annak felépítését, hogy nagyon pontos, 3-8 cm-es munkamélységet érjen el, ami elengedhetetlen a megfelelő finom talajszerkezet kialakításához. Az egyes orsószakaszok mélységét orsó és skála szabályozza, amely egyértelműen megmutatja a munkamélységet. Az optimális talaj-előkészítés elérése érdekében minden szakasznak bizonyos súlyúnak kell lennie. A gép súlyának optimális elosztása érdekében a GERMYNATTOR minden egyes szakaszát hidraulikus henger köti össze az alapkerettel. A hengerek sorba vannak kapcsolva, egyenlő nyomást biztosítva a vetőtartály minden szakaszához. Ilyen módon a talaj különböző szintjei szabályozzák az olajáramlást, amelynek eredményeként a keret tömege kiegyenlítődik a vetőtartály minden szakaszán, és pontosan azonos a talajnyomás a szélesebb munkafolyamat során, ami különösen fontos a növények, például a cukorrépa előkészítésekor.

Germinator